Reisvoorwaarden ANVR & SGR

Dia-Travel is zelfstandig ondernemer en aangesloten United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152)

Hieronder vindt u meer informatie over de betreffende voorwaarden en regelingen.

ANVR

United Travel is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. Op de reizen verzorgd door

Bij Dia-Travel zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing.

Daarnaast kan het voorkomen dat voor bepaalde onderdelen van uw reis afwijkende annuleringsvoorwaarden gelden waardoor u in het geval van annulering een hoger percentage verschuldigd bent. Hierover informeren wij u voor boeking op de offerte en of op de factuurbevestiging.

Bekijke op de onderstaande website voor de ANVR Reizigersvoorwaarden.

www.anvr.nl

Reisdocumenten

U bent als reiziger zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van geldige reisdocumenten. Daarbij dient u uzelf te laten informeren van de meest actuele eisen ten aanzien van uw reisdocumenten.

SGR

United Travel is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de gereserveerd reizen onder de garantie van SGR, uitgezonderd de vluchten. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

  • Complete dialysereis. 

  • Samenwerking met dialyse- centra in Europa. 

  • 24/7 service voor, tijdens en na uw reis. 

  • Meer service, géén meerprijs! 

  • Persoonlijk en deskundig advies.