Reviews

Vakantiedialyse Benidorm

Apr

Mijn partner, Klaas, is dialyse patient, hij had een grote behoefte om op vakantie te gaan. Hij vondt een folder in de wachtkamer van de dialyse afdeling in Gouda. En belde meteen. Na heen en weer bellen, was de keuze gemaakt. Het werd Benidorm. Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm

Feb

Overwinteren in Spanje. 4 weken Benidorm. Ik moest er niet aan denken Al dat geregel en gedoe. Tot ik in de "Wissel" een advertentie las van Dia-travel. Wij moesten een wensenlijst invullen en zij zouden alles regelen. Van de dialyse tot aan begeleiding op de vliegvelden. Lees meer »

Vakantiedialyse Malaga

Feb

We hebben een heerlijke vakantie gehad, in een appartement in hartje Malaga. Dankzij goede bereikbaarheid van Demi, zelfs op zondagavond, konden startproblemen rond het appartement goed worden verholpen. Haar adequate acties hebben er voor gezorgd dat we echt konden genie... Lees meer »

Vakantiedialyse Gran Canaria Maspalomas

Jan

Echt een fan van Dia-Travel! Al bij het begin van het boeken van de reis, waren ze een enorme hulp. Aan de hand van een vragenlijst stelden ze onze reis samen en indien we nog vragen hadden, kregen we een zeer snelle respons. Lees meer »

Vakantie Benidorm

Nov

Dia-Travel heeft de vliegtickets, het hotel (dichtbij de dialyse kliniek) en transport van en naar het hotel vanaf de airport geregeld. Dia-Travel heeft de reis uitstekend georganiseerd. Alle voorkeuren en wensen zijn ons aangeboden. Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm (groepsreis)

okt

We hebben een geweldige vakantie gehad met Dia-Travel een goed georganiseerde reis door twee geweldige mensen die ons ook begeleide naar de Dialysekliniek wij zijn super trots op de twee Dames die het geweldige doen ! groetjes Dieny en Frans Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm (groepsreis)

okt

De reis, het verblijf en het dialyseren is door Dia Travel, in de aanloop voor de vakantie, uitstekend georganiseerd. De vakantie is voortreffelijk geweest. Als groep, gezellig bij elkaar. Goede gesprekken. Wie even hulp nodig had, kreeg dit. Leuke uitstapjes. Lees meer »

Dialyse Malaga

Aug

Ik heb een heerlijke vakantie gehad in Spanje. Dank zij de prima bemiddeling van Demi van Diatravel was dialyse en vervoer naar kliniek goed geregeld. Dus een hele goede ‘eerste buitenlandse dialyse ervaring’ dankzij Demi. Nogmaals dank! Lees meer »

Dialyse Benidorm

Aug

Voor onze zomervakantie waren wij op zoek naar een vakantiebestemming waar mijn schoonvader kon dialyseren. Via Google kwam ik bij Dia-Travel terecht. Op korte termijn heeft Dia-Travel de medische overdracht goed geregeld tussen de ziekenhuizen in NL en Spanje (Benidorm). Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm

Jun

Als je dialyseert is op vakantie gaan een heel geregel. Als Demi het voor je organiseert kan je gewoon op vakantie gaan zonder je zorgen te maken. Vliegtuig, auto, appartement en dialyse kliniek, het was allemaal prima geregeld en betaalbaar. Lees meer »

  • Complete dialysereis. 

  • Samenwerking met dialyse- centra in Europa. 

  • 24/7 service voor, tijdens en na uw reis. 

  • Meer service, géén meerprijs! 

  • Persoonlijk en deskundig advies.