Blogs

Nieuwe vakantie bestemming

okt

Welkom in Rethymnon! We hebben een fantastische nieuwe vakantie bestemming toegevoegd aan ons aanbod. Op het griekse eiland Kreta is de stad Rethymnon een ideale vakantiebestemming voor iedereen die zonnen en cultuur snuiven met elkaar wilt combineren. Lees meer »

Groepsreis Benidorm 2023

okt

We zijn weer terug van onze eerste groepsreis! Van 08-10-2023 t/m 17-10-2023 zijn we met een groep van 13 personen richting Benidorm gegaan, helaas heeft 1 stel wegens omstandigheden moeten annuleren. We hebben elke dag een post gedaan (zie Facebook & Instagram). Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm

Jun

Deze 21-daagse reis ging naar Benidorm en er werd in het appartement Gemelos 22 verbleven, wat op loopafstand van het dialysecentrum is. De reizigers hebben een fijne tijd gehad in Benidorm. Er werd een auto gehuurd zodat er meerdere plekken bezocht konden worden, er is z... Lees meer »

Vakantiedialyse Benidorm

mei

Ook deze dialysepatient is weer thuis van een 8-daagse vakantie in Benidorm. Deze lieve dame heeft in het dialysecentrum IMED Levante gedialyseerd en verbleef met nog 2 andere vriendinnen in het prachtige appartement Gemelos 22 wat op loopafstand is van het dialysecentrum. Lees meer »

Vakantiedialyse Corfu

mei

Onze allereerste dialysepatient is weer thuis van zijn 10-daagse vakantie in Corfu. Alles is goed verlopen en meneer heeft een heerlijke vakantie gehad. De dialyse's in Corfu zijn prima gegaan in het mooie dialysecentrum van Corfu. Lees meer »

Groepsreis****

mei

Dia-Travel organiseert een groepsreis naar Benidorm. Deze mooie toeristische badplaats is gelegen aan de Spaanse Costa Blanca. Verblijf De groep verblijft in het luxe 4-sterren Hotel Melia in Benidorm. Het verblijf is op basis van All-inclusive. Lees meer »

Costa Blanca nu ook in ons assortiment!

Apr

We hebben een nieuwe bestemming in onze assortiment. Vanaf 1 april kunnen we uw vakantie & dialyses ook organiseren naar de Costa Blanca. Bekende plaats is Benidorm waar je ook heerlijk kunt overwinteren! Bent u nieuwsgierig geworden? Lees meer »

Kreta nu ook in ons assortiment!

Apr

We hebben een nieuwe bestemming in onze assortiment. Vanaf 1 april kunnen we uw vakantie & dialyses ook organiseren naar Kreta! Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan op deze link ⇒KRETA Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u heel graag verder. Lees meer »

Dia-Travel is wéér van start

Apr

Dia-Travel staat weer klaar om dialysepatienten zorgeloos op vakantie te kunnen laten gaan! We hebben er super veel zin in en hopelijk kunnen we voor u een onvergetelijke vakantie organiseren. Bij interesse kunt u alvast een kijkje nemen op onze vernieuwde website. Lees meer »

Demi naar de Costa Blanca

Feb

Demi gaat vandaag naar de Costa Blanca. Speciaal voor u gaat zij op zoek naar de allerbeste dialysekliniek, de mooiste bestemmingen én acommodaties. Lees meer »

  • Complete dialysereis. 

  • Samenwerking met dialyse- centra in Europa. 

  • 24/7 service voor, tijdens en na uw reis. 

  • Meer service, géén meerprijs! 

  • Persoonlijk en deskundig advies.