Torremolinos

Torremolinos is de ideale plaats voor een ontspannen zonvakantie. De plaats ligt centraal aan de Costa del Sol, op circa 30 minuten rijden van de luchthaven Malaga. Het gezellige centrum heeft een grote variatie aan restaurants en bars, waar je kunt genieten van Spaanse heerlijkheden als paella en sangria.

In het centrum ligt de jachthaven, één van de beste uitgaansplekken van aan de kust. Torremolinos heeft prachtige zandstranden aan een kristalheldere zee, waar je heerlijk kunt zwemmen of watersporten.

Torremolinos ligt gunstig als je meer van het achterland wilt ontdekken. Neem een kijkje in de sfeervolle Andalusische dorpjes, maak een rondrit door het achterland en ervaar de eeuwenoude cultuur van de streek. Maar ook in Torremolinos zelf is van alles te doen. Bezoek het krokodillenpark of glijd van de spectaculaire glijbanen in het waterpretpark van Torremolinos.

Torremolinos is een geschikte vakantiebestemming voor iedereen. Maar als je echt op zoek bent naar rust, is de plaats in de zomermaanden een minder goede keuze. In de wintermaanden komen er voornamelijk ouderen, die de Hollandse kou willen ontvluchten.

Klik op de afbeelding om de kliniek te bekijken:

 

 
 

« naar het overzicht

  • Complete dialysereis. 

  • Samenwerking met dialyse- centra in Europa. 

  • 24/7 service voor, tijdens en na uw reis. 

  • Meer service, géén meerprijs! 

  • Persoonlijk en deskundig advies.