Nieuwe vakantie bestemming

Welkom in Rethymnon!

We hebben een fantastische nieuwe vakantie bestemming toegevoegd aan ons aanbod. Op het griekse eiland Kreta is de stad Rethymnon een ideale vakantiebestemming voor iedereen die zonnen en cultuur snuiven met elkaar wilt combineren. De stad op Kreta beschikt over tal van historische bezienswaardigheden en is daardoor een lust voor het oog.

  • Eén van de populairste badplaatsen op Kreta

  • Geniet van Turkse en Venetiaanse invloeden

  • Combineer zon & cultuur in een handomdraai

  • Proef lokale specialiteiten aan de gezellige haven

Uitgebreid cultuur snuiven

Wil je meer leren over de historie van de stad? Dan hoef je alleen maar het oude centrum binnen te lopen! In de smalle, charmante straatjes heerst een gemoedelijke sfeer. Je vindt er tal van indrukwekkende gebouwen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Enkele voorbeelden zijn het eeuwenoude fort Fortezza, het Archeologisch Museum en de vuurtoren. Neem vervolgens plaats op een terrasje aan de Venetiaanse haven en bestel een verkoelend drankje en vers visje. Vergeet niet te genieten van al het moois om je heen!

Tot rust komen aan het strand

Moe geworden van al dat gewandel? Geen zorgen, tijdens een vakantie in Rethymnon kun je ook relaxen! De stad beschikt namelijk over een langgerekt strand. Via de palmbomenpromenade loop je binnen no time van het oude centrum naar de kust. Neem plaats op een ligbed en zet een parasol op om je tegen de felle zon te beschermen. Neem een verfrissende duik in zee en geniet!

Aan de promenade vind je daarnaast tal van winkels en restaurants, dus je kunt hier gerust een hele dag vertoeven. Scoor een leuke souvenir en ga vervolgens mensen kijken vanaf een terras.

Hotels en appartementen

Geef je voorkeur aans ons door en we selecteren de mooiste accommodaties voor je. Zoek een mooi hotel of appartement uit, pak je koffers in en raak verliefd op deze fijne kustplaats op het Griekse Kreta.

Groepsreis

Ga je liever mee met een georganiseerde groepsreis? Kan ook! Het team van Dia-Travel is namelijk alweer druk met het organiseren van hun volgende groepsreis. Je raadt het al, deze groepsreis gaat naar het mooie Rethmynon. 

⇒Groepsreis najaar 2024⇐

Dialysecentrum 

Dia-Travel heeft een vakantie dialysecentrum geselecteerd in de stad Rethmynon. Er wordt gedialyseerd in het prachtige dialysecentrum van General Asklipios. In het dialysecentrum is Susanna werkzaam. Zij is Nederlands en zal ervoor zorgen dat u zich welkom voelt, hoe fijn is dat!

Naar het overzicht

  • Complete dialysereis. 

  • Samenwerking met dialyse- centra in Europa. 

  • 24/7 service voor, tijdens en na uw reis. 

  • Meer service, géén meerprijs! 

  • Persoonlijk en deskundig advies.